Deel jou ervaringen over JOHORSE.nl ‘mobiele paardenweegschaal, mobiele menweegschaal,  body condition score en metsonderzoek’ met mogelijk andere geïnteresseerde.

Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 18.208.159.25 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
15 berichten.
Mariska Castricum schreef op 30 juli 2017 om 14:17:
Geduldig en nemen de tijd ook bij wat angstige paarden. Erg fijn!
Ilona van Gils schreef op 28 mei 2017 om 14:14:
We hebben een leuke dag gehad, interessant voor iedereen en je hebt bewezen engelengeduld te hebben!
Petra Butler Staalman schreef op 22 mei 2017 om 14:18:
geweldig gedaan!!
Glossy Mel schreef op 4 februari 2017 om 14:16:
Vandaag was Jodie bij ons op stal om onze paarden te wegen en op te meten. En wat was het gezellig! Jodie heeft echt engelengeduld en is erg vakkundig in haar omgang met de paarden, maar ook naar de mensen toe. Heel erg bedankt voor de goede service!
Kim van Schaik schreef op 11 december 2016 om 14:24:
Hele fijne mensen met geduld!!!!! Het is handig om te weten en geeft een kompleet plaatje van je paard. Ik ben benieuwd naar de foto's !!
Chantie Kaspers schreef op 11 december 2016 om 14:23:
2e keer dit jaar johorse laten komen. Was weer top.���� super lieve mensen. Echte aanrader voor elke stal om dit eens te doen. �
Ursula Scholman schreef op 10 december 2016 om 14:24:
Super service!!gaan met grote respect,geduld en begrip om met je paardje,zelfs bij paardjes die angst hebben nemen ze alle tijd om het vertrouwen te winnen��� Nogmaals heel erg bedankt �
Naomi van Leeuwen schreef op 10 december 2016 om 14:21:
Vandaag me lieve verzorgpaardje laten meten en wegen ! Wat een goede service� ze werkte niet helemaal goed mee maar na een paar x heen en weer lopen liep ze er zo op! Bedankt �
rodneyp schreef op 27 november 2016 om 14:20:
Afgelopen zaterdag is Johorse bij ons op stal geweest! Wat hebben we een gezellige ochtend gehad! De paarden werden met veel geduld gewogen en daarna gemeten en hun conditie werd beoordeeld. Erg informatief! Degene die het dichtste bij het geschatte gewicht zat won een zak winterwortelen! Hoe leuk?! Al met al een aanrader om dit te organiseren op uw stal!�
rodneyp schreef op 26 november 2016 om 14:26:
ontzettende leuke en mooie dag gehad vandaag! tien paarden gewogen. en wat zijn jullie ontzettend lief en geduldig bedankt!!
Nathalie Buijs-Wattimena schreef op 15 oktober 2016 om 14:19:
Bedankt voor de goede service EN de gezelligheid! Het was top! Wij weten nu precies hoe zwaar en hoog onze paardjes zijn!
Marlies Beekhuizen schreef op 11 oktober 2016 om 14:28:
Fijne mensen en erg goed om dit van je paard te weten!
Carolina schreef op 17 juli 2016 om 14:17:
Gisteren 16/7-2016 zijn verschillende paarden op onze privé stal gewogen en gemeten. Dat was hartstikke gaaf. Echt professioneel en informatief. M
Miranda Faith schreef op 9 april 2016 om 14:15:
super leuke mensen. Heel veel geduld. snelle contact steeds vragen stellen geen probleem. Ook wij gaan het nogmaals doen. We hebben een leuke ochtend gehad die uitliep naar tussen de middag omdat er een paard schok en er niet meer op wou. uit eindelijk heeft Jodie haar met heel veel geduld er op gekregen. nogmaals bedankt wij gaan dit zeker nog een keer doen.
Robbert schreef op 29 februari 2016 om 11:43:
Het was een fijne ervaring om JOHORSE.nl op onze pensionstal te mogen ontvangen.